Vazhdojnë problemet me iPhone 12, pas defektit në ekran po raportohet edhe për një problem tjetër

Disa përdorues të iPhone 12 ankohen në forume në internet për problemet e lidhjes me 5G, por edhe me LTE.

iPhone 12 është telefoni i parë i Apple që mbështet 5G. Siç është raportuar nga 9to5Mac, disa përdorues ka të ngjarë të përjetojnë probleme të internetit.

Si në forumin online të Apple ashtu edhe në Reddit, qindra përdorues nga SHBA ankohen për internet. Raportet e para të problemeve u shfaqën në fund të tetorit.

Problemi thuhet se ndodh kryesisht kur udhëtoni ose vozisni një makinë.

Përveç 5G, thuhet se preken lidhjet LTE në 3 ofruesit e mëdhenj celularë të SHBA Verizon, AT&T dhe T-Mobile US.

Një përdorues i iPhone 12 i cili preket nga problemet e internetit gjithashtu bëri një krahasim me një iPhone 11 Pro gjatë një udhëtimi. Në ndryshim nga iPhone 12, LTE funksionoi pa ndonjë problem në pajisjen e gjeneratës së mëparshme.