Nuk është Joachim Low, është Hashim Thaçi

Një fotografi e presidentit Hashim Thaçi në kohën sa ishte nxënës i gjimnazit ka vënë në pah ngjashmërinë me Joachim Low, trajnerin gjerman të futbollit.

Thaçi me stilin e flokëve si adoleshent i përngjanë shumë trajnerit gjerman në këtë fotografi.

Ai shihet me shokët dhe shoqet e gjimnazit në fotografinë përkujtimore të klasës