Gjendet një foshnjë e braktisur në rrugët e Tiranës

Një foshnjë e braktisur është gjetur dje në Tiranë.

Fëmija është gjetur nga një qytetare para derës së shtëpisë. Sipas një dëshmitareje, foshnja ishte i nxirë tërësisht si pasojë e mosushqyerjes.

Zonja që e kishte gjetur e kishte ushqyer dhe foshnja kishte filluar të këndellet.

E njëjta tani ndodhet në urgjencën e Tiranës