Gjakovari s’nin për virus, organizon aheng familjar, por i’a sheh sherrin!

Është arrestuar një person në Gjakovë, pasi kishte organizuar një aheng familjar.

Gjatë ditës së djeshme është arrestuar një person në Gjakovë. I njëjti kishte mbajtur aheng familjar me 27 persona të pranishëm, shkruan Indeksonline.

Kështu ai nuk ka respektuar vendimin e lëshuar nga qeveria.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar.