“Hashim Thaçit i është konfirmuar aktakuza nga Gjykata Speciale”, ja cili personalitet e thotë këtë lajm shokues për Presidentin

Edhe dhjetë ditë kanë mbetur derisa Gjykata Speciale të ngritë apo jo aktakuzës ndaj presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe kreut të PDK-së, Kadri Veselit.…

Shiko me shumë “Hashim Thaçit i është konfirmuar aktakuza nga Gjykata Speciale”, ja cili personalitet e thotë këtë lajm shokues për Presidentin